HETI MENÜ
ÁPRILIS 16-21


HÉTFŐ:
Zöldbableves
A. Csirkemell filé borzas bundában rizi- bizivel
B. Zöldborsófőzelék fasírttal

KEDD:
Grízgaluskaleves
A. Vasi pecsenye petrezselymes burgonyával
B. Gombapaprikás galuskával

SZERDA:
Húsleves zöldséggel
A. Gödöllői töltött csirkecomb burgonyapürével
B. Tarhonyás hús

CSÜTÖRTÖK:
Francia hagymaleves
A. Rántott sertésszelet krumplisalátával
B. Pirított sertésmáj főtt burgonyával

PÉNTEK:
Bableves kolbásszal
A. Bolognai spagetti
B. Rizsfelfújt eperlekvárral

SZOMBAT:
Erőleves
Pecsenyekacsamáj rántva rizzsel

 

990-ft/adag
előrefizetéssel 890-ft/adag.

Diákoknak 10% kedvezmény a menü árából!
(Kérjük a diákigazolvány felmutatását.)

MENÜ ÁRA: 990.-
(Egész heti befizetés esetén: 890-)
Diákkedvezmény:10%
A menü: 11:30-15-ig
B menü: a készlet erejéig


Elvitel esetén :10% kedvezmény
Doboz ára: 50.-Ft/db.

Kombinált menü: 1590.-
(Leves + 2 főétel)
Menü (adag) saláta: 300.-
Menü (adag) desszert: 500.-
Menühöz szörp: 240.- ( 3dl.)

Egész heti befizetés esetén pénteken ajándék desszert.

<<VISSZA